Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotsbröd med solroskärnor och pumpafrön

 
Skriv ut

Ett nyttigt bröd

Ingredienser

Instruktioner

Smula ner jästen i en bunke tillsätt mjölken/vatten och rör tills jästen löst sig. blanda i alla ingredienser utom vetemjöl rör om tills det blivit en fin smet tillsätt sedan mjölet lite i taget och arbeta tills degen släpper. låt degen stå och jäsa tills den är dubbelt så stor pensla med ett ägg och strö på lite solroskärnor. sätt ugnen på 175-200 grader grädda brödet i ca 30 minuter eller tills den fått en fin gyllenbrun färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.