Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotsrutor med banan och kanel

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Rutor som ger mersmak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en långpanna, 30 x 40 cm, strö på ströbröd. Vispa ägg och socker pösigt. Rör i margarin, grädde och vatten. Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten.
  2. Mosa banerna (de ska vara väl mogna) och vänd ner i smeten. Skal och riv morötterna, och vänd ner i smeten.
  3. Grädda kakan i nedre delen av ugnen i 20-40 minuter i 175 grader. Låt svalna.
  4. Glasyren: Rör ihop alla ingredienserna till en slät glasyr. Bred ut den över kakan då den svalnat. Garnera med chokladströssel eller chokladspån.
  5. Hoppas att det skall smaka!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.