Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mozzarella- och salamibiffar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegoda köttfärsbiffar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna till färsbiffarna och forma 10-12 biffar. Stek biffarna i matfettet i en stekpanna ca 4 minuter per sida.
  2. Blanda crème fraiche, vatten, vetemjöl, basilika, senap och fond i en kastrull. Låt det koka upp under omrörning. Låt sjuda i 5 minuter.
  3. Häll såsen runt biffarna i stekpannan eller servera den separat.
  4. Strimla salamin, skär mozzarella i tärningar och grovhacka det kryddgröna. Fördela det över färsbiffarna och servera det med kokt potatis och skivade tomater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.