Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Musslor med purjolök

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

För er som gillar musslor!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta bort "skägget" från musslorna. Fräs purjon och vitlöken i en stor kastrull i rejält med olivolja och smör över låg värme i ca 5 min. Häll i vinet, dra upp värmen och låt småkoka tills spritlukten är borta.
  2. Häll i grädden och musslorna och lägg lock på. Koka i några minuter tills alla musslor har öppnat sig. Kasta dem som inte öppnar sig. Rör i persiljan och smaksätt.
  3. Servera med frasigt vitt bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.