Istället för vanlig köttfärssås, prova denna bolognese gjord på korvfärs!
Instruktioner
- Skala och hacka löken. Klipp upp korvskinnet, ta ut korvfärsen och hacka den i små bitar. Skär svampen i bitar och blanda med citronsaften.
- Hetta upp hälften av oljan i en stor stekpanna. Fräs löken ca 3 minuter. Tillsätt korvfärsen och fräs ca 3 minuter. Tillsätt smulad buljongtärning och chilisås, fräs under omrörning ca 1 minut. Blanda i krossade tomater och vatten, koka upp och sjud såsen i ca 20 minuter.
- Hetta upp resten av oljan i en stekpanna. Stek champinjonerna knapriga ca 5 minuter. Vänd ner dem i grytan med såsen och sjud ca 5 minuter.
- Garnera med persilja och citronskal och servera med kokt pasta eller ris.
Publicerat den
16 april 2017
Liknande recept
Skriv kommentar