Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mustig philuralimpa

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Tycker du att 90 minuter är lång tid? Den här limpan är definitivt värd att vänta på. Ställ äggklockan och gör något trevligt under tiden; läs en bok, lyssna på musik eller varför inte storstäda?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman alla ingredienser. Smöra och bröa brödform med vetekli, lägg degen i formen.
  2. Grädda i 150 grader ca 90 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • imminn 30 september 2010

    Det verkar vara ett gott bröd, men vad är Philura? MVH// Imminn

  • glutenintolerant 30 september 2010

    Jag undrade oxå. Googla på Philura så får du svar. Skrivet av Glutenintolerant.

  • sijing 2 oktober 2010

    Philura är en sorts fil, med probiotiska bakterier Acidophilus, bifidus och casei, som är snälla magbakterier. Lycka till med brödet! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.