Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mustig potatisgulsch

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lättlagat

Ingredienser

Instruktioner

Skala och hacka löken fint skala och skölj potatisen lägg den i kallt vatten och ställ åt sidan skär bort svålen och tärna fläsket fint smält matfettet i en gryta och låt det brynas långsamt tillsätt löken och fräs den glansig på svag värme skala och pressa ner vitlöksklyftorna strö över paprikapulvret och låt det fräsa en stund rör ner tomatpure´och creme fraiche och krydda med salt peppar och papprikapulver häll över buljongen och koka upp häll av vattnet från potatisen och skär i 3cm stora tärningar lägg dom i grytan och låt sjuda under lock i 25 min eller tills potatisen är mjuk finhacka persiljan och blanda ner den i grytan servera med en gog sallad till

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.