Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mustig skogsgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott i höstmörket

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i tärningar. Blanda öl, soja, tomatpuré, rosmarin och krossade enbär i en gryta och koka samman något. Hacka löken och lägg i grytan tillsammans med köttet. Koka sakta i 45 min. Skär morötterna i slantar och lägg i grytan när det återstår 10 min av koktiden.Fräs kantarellerna och blanda ner i grytan. Häll i grädden. Hetta upp. Smaka av med salt och peppar. Strö över med hackad persilja vid servering. Servera med pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.