Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mustig svampsoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Underbart gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs trattkantareller (använder du champinjoner, skiva dem), tärnad palsternacka och morot, hackad lök och vitlök i en gryta med smör. Tillsätt kycklingfond, tomatpuré, vatten, grädde och sherry. Låt soppan koka upp och låt sjuda på svag värme i ca 30 minuter. Rör om då och då. Smaka av med salt och peppar. Strö över persilja vid servering.
  2. Servera med nybakat bröd. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.