Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mustiga gulaschgrytan

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En god och snabblagad gryta, eftersom man använder påssoppa som bas.

Ingredienser

Instruktioner

Finstrimla köttet och bryn det i en gryta. Skala och finhacka löken. Låt den fräsa med köttet några minuter. Tillsätt krossade tomater, vatten och Gulaschsoppan. Låt allt puttra ca 15 minter eller tills köttet är mört. Kärna ur och strimla paprikan. Lägg ner den i grytan tillsammans med pressad vitlök. Låt koka ytterligare 5 minuter. Smaka av med kummin. Bjud ris eller potatis till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.