Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nektarinklyftor och blåbär med Amarettosabayon

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Man serverar ingen dryck till denna dessert utan man nöjer sig med smacken av amaretton.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kärna ur och klyfta nektarinerna.
  2. Vispa socker och äggulor poröst i en kastrull på svag värme.Tillsätt Amaretto och fortsätt vispa över låg värme tills sabayonen är riktigt krämig och pösig, det tar ca 10 min. Servera krämen direkt eller kylld i glas med nektarinbitarna och blåbär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.