Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nektarinkräm med tranbär och smal pannacotta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Att koka krämen i tranbärsjuice gör att den får extra vacker färg. Vill man ha krämen ännu sötare, använd gärna fruktos.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg frukterna i en kastrull tillsammans med juicen. Koka tills frukten är mjuk, ca 30 minuter. Ta upp kärnorna och räkna dem så att du inte missar någon. Vill man ha krämen riktigt slät kan man köra med stavmixer.
  2. Blötlägg gelatinet. Rör ner det i krämen och söta efter smak. Ställ kallt tills den börjar stelna.
  3. Blötlägg gelatinbladen till pannacottan. Koka upp grädden. Rör ner gelatin, vaniljsocker och honung. Rör blandningen tills den börjar stelna.
  4. Vänd ner yoghurten och ställ det hela kallt i små formar. Häll på fruktkrämen när pannacottan har stelnat (ställ i frys om du har bråttom). Låt stå kallt till servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.