Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nils Emils örtagårdsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En sås så livsfarligt god att man kan äta den med sked! Men det är bättre att hålla skeden borta och servera den till en köttbit och hasselbackspotatis istället.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs löken mjuk.
  2. Tillsätt senap, pressad vitlök och örterna.
  3. Slå i grädden, en skvätt vin och fonden/buljongen.
  4. Koka ihop såsen till simmig konsistens. Smaka av. Klart.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.