Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nötfärsbullar med fetaost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

De här goda köttbullarna är fyllda med fetaost och färska örter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka löken. Lägg löken, nötfärs, persilja, koriander, spiskummin, paprikapulver och kajennpeppar i en skål. Pressa ner vitlöken i skålen. Blanda ingredienserna med händerna till en slät smet. Ställ åt sidan ca 30 minuter och låt smakerna utvecklas.
  2. Sätt ugnen på 200 grader. Klä en plåt med bakplåtspapper. Rulla smeten till runda bullar. Smeten bör räcka till ca 12 stora köttbullar.
  3. Skär fetaosten i tärningar. Tryck in tärningarna i mitten på köttbullarna, jämna till så att de blir släta och jämna. Lägg köttbullarna på plåten och ugnsstek ca 20 minuter tills de är väl brynta och genomstekta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.