De här goda köttbullarna är fyllda med fetaost och färska örter.
Instruktioner
- Finhacka löken. Lägg löken, nötfärs, persilja, koriander, spiskummin, paprikapulver och kajennpeppar i en skål. Pressa ner vitlöken i skålen. Blanda ingredienserna med händerna till en slät smet. Ställ åt sidan ca 30 minuter och låt smakerna utvecklas.
- Sätt ugnen på 200 grader. Klä en plåt med bakplåtspapper. Rulla smeten till runda bullar. Smeten bör räcka till ca 12 stora köttbullar.
- Skär fetaosten i tärningar. Tryck in tärningarna i mitten på köttbullarna, jämna till så att de blir släta och jämna. Lägg köttbullarna på plåten och ugnsstek ca 20 minuter tills de är väl brynta och genomstekta.
Publicerat den
5 september 2011
Liknande recept
Skriv kommentar