Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Norsk deili chokladkaka

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

En god kaka som jag har fått recept på av min svärmor, det kommer ursprungligen från Norge

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smör och socker röres vitt, tillsätt äggen, den smälta blockchokladen, mjölken och mjölet som blandats med bakpulvret. Grädda i rund form i ca 60 min175 grader
  2. Glasyr: Smält blockchokladen och blanda i resten av ingredienserna och bred på när kakan har kallnat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.