Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nucleära kycklingvingar

(1 kommentar)  
Skriv ut

Ännu ett kycklingvings-recept! Men dessa är ÄNNU starkare :) Men mycket av den speciella såsen, Blair's After Death Sauce. som man kan köpa på Extremefood.se. Gottigott! Kom ihåg, blir det för stark, så är det enda som hjälper mjölk/mejeriprodukter. Vatten, läsk, öl osv gör det bara ännu starkare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg i alla ingredienser utom vingarna i en blender/mixer och kör till det bildats en puré. Lägg kycklingvingarna i en plastpåse och häll i purén för att sedan blanda alltihop väl. Lägg i kylskåpet och låt stå i 24 timmar.
  2. Plocka upp vingarna ur påsen och lägg på en ugnsplåt/grill. Häll resterande sås i en kastrull och koka på låg värme för att reducera såsen under omrörning till ungefär hälften. Stoppa in plåten med vingarna i ugnen på ca: 190 grader i ca: 30 min, pensla vingarna under tiden med den reducerade såsen. Använder ni grill så pensla vingarna varje gång ni vänder dom. Vitlöksbröd, en fräsch sallad och en kall öl eller starkcider gör det hela fullkomligt och en gudomlig upplevelse!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Puff72 25 juli 2014

    Holy Smokes! Detta är aningen för starkt för mig, men tillagningen sparar jag tacksamt! Nu dags att grilla lite svagare wings :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.