Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nudelsallad med biff

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Fin smak av svartpeppar, citrongräs och mynta har denna sallad som serveras ljummen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i ½ cm tjocka strimlor. Blanda dem i skål med peppar, finstrimlat citrongräs och olja. Ställ åt sidan.
  2. Koka nudlarna enligt anvisningarna och spola dem i kallt vatten. Blanda dem med strimlad gurka och lägg upp på 2 tallrikar.
  3. Skär knipplök i klyftor och strimla, ansa och dela ev morötterna, ansa och strimla sockerärterna och skär pak choi i strimlor
  4. Blanda samman ingredienserna till dressingen.
  5. Hetta upp en stekpanna eller wok och fräs köttet ca 1 min. Blanda ner sockerärter och pak choi för ytterligare 1 min. Servera direkt på nudlarna och blanda med dressingen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.