Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nyttigare blåbärsglass

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En uppfriskande glass som bjuder på härlig svalka. Häll gärna lite extra blåbärspuré över glassen när den serveras.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa samman blåbär, florsocker och yoghurt med en elvisp. Rör försiktigt ner blåbärspurén, den behöver inte blanda sig helt med de andra ingredienserna.
  2. Häll i en form och ställ övertäckt i frysen i minst 4 timmar. Ta fram glassen ca 20 minuter före servering så att den mjuknar lite. Ringla eventuellt över lite blåbärspuré.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.