Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nyttigt morotsbröd extra allt

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Ett väldigt gott och snabbakat bröd som är helt utan gluten och laktos. Teffmjöl är det afrikanska supergrynet som är fullproppat med näringsämnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda samman de torra ingredienserna i en bunke och tillsätt sedan rivna morötter, sojadryck, vatten och rapsolja.
  3. Klä en brödform med bakplåtspapper och häll brödsmeten i formen. Strö över pumpakärnor och solrosfrön och grädda brödet i nedre delen av ugnen i ca 1 timme. Låt brödet svalna på bakgaller innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.