Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtmarinerad rostbiff

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Mört och gott. Marinaden ger köttet en underbar smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna till marinaden i en skål. Lägg rostbiffen i en kraftig plastpåse och häll i marinaden. Knyt om. Låt köttet marinera på svalt ställe i 1 dygn.
  2. Sätt ugnen på 175°. Torka av köttet och stick in en köttermometer i den tjockaste delen. Lägg rostbiffen på ett ugnssäkert fat och stek i ugnen tills termometern visar 60-65° för rosa kött, 45-60 minuter. Låt köttet vila 10-15 minuter innan det skärs i jämna skivor.
  3. Servera med en krämig potatisgratäng, kall avokadosås, haricots verts och grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.