Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtspätta med linssallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Härliga spättafiléer som gömmer färska örter inuti som serveras med en linssallad med getost och äpple. GI-vänlig rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg linserna i blöt några timmar och koka tills de är mjuka men har lite spänst kvar. Lägg spättafiléerna med insidan upp och lägg några färska örter på varje. Rulla ihop och fäst med en tandpetare. Lägg filéerna i en ugnsfast form och ställ in i ugnen ca 15 minuter.
  2. Skär getosten i små bitar och de röda äpplena i tunna skivor, med skalet kvar. Blanda getost, äpple och färdigkokta linser med salladsblad och häll på olja och vinäger, smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.