Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Olas fläskfiléspett med kall bearnaisesås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fläskfilé är tacksam grillmat. Denna GI-rätt serveras med en kall "bearnaisesås"

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda försiktigt ihop alla ingredienser till såsen. Låt såsen stå och mogna en stund före servering.
  2. Lägg träspetten i blöt.
  3. Skala och dela rödlöken, förväll den någon minut i lättsaltat vatten. Borsta svampen noga. Skär löken, svampen och paprikan i mindre bitar. Skär filé och korv i lagom stora bitar.
  4. Varva grönsaker, korv och filé på spetten och pensla dem med olja. Krydda med salt och peppar. Grilla eller stek dem 2-3 minuter per sida.
  5. Skala och riv löken grovt. Hacka persiljan.
  6. Servera spetten med kall bearnaisesås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.