Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Olivermarinerad fläskfilé.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En helt gudomligt god fläskfilé!! Perfekt att bjuda på i sommarvärmen till en frisk sallad med potatis i.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa filén och bryn den runtom. Efterstek den i ugn 225 grader i ca 15 min eller tills den är genomstekt.
  2. Gör under tiden iordning marinaden. Hacka basilika, vitlök, tomater och oliver i mindre bitar. Blanda samman allt.
  3. Skär köttet i cm-tjocka skivor och lägg ut dem på ett fat med kanter. Häll marinaden över och se till att köttet täcks ordentligt. Ställ in fatet i kylen. Vänd köttbitarna några gånger och låt köttet dra till sig marinaden ordentligt innan du servera den, gärna över natten. Låt köttet ligga i marinaden när den serveras.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.