Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Orientalisk älggryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Jag har ej några exakta mått på kryddorna, tag efter tycke och smak

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i små kuber och fräs det i lite olja. Skär lök och svamp i mindre bitar och fräs även dem i lite olja. Lägg allt i en gryta och krydda efter egen smak, tillsätt chilisås och grädde, låt småputtra ca 30 minuter eller tills köttet känns mört. Servera med skålar av banan, gurka skuren i små bitar och salta jordnötter. Gör en sallad och koka ris till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.