Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

orientalisk currygryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En härlig blandning av olika smaker

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i tärningar och bryn det tillsammans med löken och purjolöken i smör. Tillsätt curry efter smak, men var försiktig, smaken framträder kraftigare efter kokning.
  2. Späd med buljongen och sjud i några minuter. Rör då i crème fraiche och banan. Smaka av med salt.
  3. Lägg i räkorna när köttet känns mört och låt dem bara bli varma utan att koka. Servera grytan med ris och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.