Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Orientalisk currykorv

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En av mina favoriter !!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och kärna ur äpplena. Skär dem i tärningar. Skala och finhacka löken. Fräs upp curryn i allt smör så att curryns fina smak lockas fram. Blanda ned äpple och lök och låt allt småputtra under lock i 10 minuter. Skinna av korven och skär den i tärningar. Blanda ned korvtärningarna i curryröran och rör om väl. Låt fräsa en kort stund innan ev ananaskrosset tillsätts. Rör ned tomatpurén, buljong och crème fraiche. Smaka av med kryddorna och låt currykorven småputtra utan lock tills såsen har lagom trögt flytande konsistens.
  2. Serveras het med ris och sallad
  3. Currykorv är även mycket god kall på smörgås eller i samband med en utflykt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.