Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Orientalisk färsgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegod och enkel att göra

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och tärna auberginen. Strö över lite salt och låt stå i 10 minuter, så att lite av vätskan dras ut.
  2. Skala och skär potatisen och löken i bitar och koka i lättsaltat vatten i cirka 10 minuter under lock.
  3. Bryn färsen i olja och krydda med soja, salt, pappar, kanel och koriander.
  4. Blanda ner färs och aubergin i grytan och låt koka ytterligare cirka 10 minuter.
  5. Blanda i russin. Klicka över yoghurten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.