Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Orientalisk fisk och skaldjursgryta

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Kanongod och enkel. Rotsellerin och potatisen gör den ännu matigare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela rotsellerin i mindre bitar och potatisen i 4 delar. Koka dem i grönsaksbuljongen och lägg i fisken efter ett tag och vänta tills allt är klart.
  2. Värm keldasoppan och rör i. Riv färsk ingefära och lägg i,samt de skalade räkorna, direkt innan servering.
  3. Skär stjälksellerin i stavar och servera till och en skiva bröd!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.