Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Orientalisk köttfärsrätt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Taget från min farmors handskrivna receptbok. 'Denna rätt passar även som fyllning till pajskal, piroger samt crepes.'

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och riv morötterna grovt. Fräs dem i en gryta i fettet tillsammans med köttfärsen. Tillsätt sedan i kålen, vitlöken, kryddorna, sojan, buljongtärningen samt vattnet. Koka under lock på svag värme ca. 10 min.
  2. Tillbehör: kokt ris, ev. salta jordnötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.