Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ost- och pepparkaksstubbe med glöggkokta päron

 
Skriv ut

Ett litet tilltugg till glöggen eller på julbordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 10 st bitar
  2. Rulla osten i plastfolie till en rulle, ca 20 cm lång. Skala, kärna ur och skär päronet i klyftor. Koka päronklyftorna i glögg och socker i en kasrull ca 10 minuter tills de är mjuka. Låt klyftorna svalna i lagen.
  3. Krossa pepparkakorna. Rulla ostrullen i smulorna. Skär den i 10 små stubbar. Toppa med päronklyftor och blekselleriblad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.