Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostgratinerad fisk

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Säkert en god rätt. Har inte provat än men jag ska.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att tina fisken om den är frusen. Skölj sedan fisken noga.
  2. Blanda mjölet på en tallrik med salt och peppar. Vänd fisken i detta och lägg den sedan på ett smort ugnsfast fat. Vispa upp ägget med en droppe vatten och pensla fisken med detta.
  3. Strö över osten och stek fisken i 225 grader ca 15 minuter eller till fisken fått en fin färg och är genomstekt.
  4. Serveras med kokt potatis och en nygjord sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.