Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostgratinerad kassler

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Broccoli och sås med smak av ädelost. Jag säger bara smaskens.....

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa och skär kasslern i skivor och lägg i en rad på mitten i en smord form. Dela broccolin i buketter och förväll lätt. Lägg broccolibuketterna på bägge sidor om kasslern. Smält smöret och tillsätt vetemjölet, späd med mjölk under omrörning och låt koka samman i ett par minuter till en sås. Smaka av med salt och peppar. Blanda i 100 g smulad ädelost, ev pepparrot och persilja. Häll såsen över kasslern. Toppa med resterande ost. Gratinera i 200 grader mitt i ugnen i 15-20 minuter. Servera kokt potatis eller ris till och ev en sallad.
  2. Smaklig spis !

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.