Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Oxfilé med vitlökssvamp

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Underbart gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mosa feta och blanda med yoghurt, honung och basilika. Skala och dela vitlöken i 2-3 delar på längden. Koka dem mjuka i lättsaltat vatten. Låt rinna av. Ansa svampen och skär den i bitar. Stek i matfett och krydda med salt och peppar. Blanda ner vitlöken och det strimlade gröna från purjolöken. Låt den bli lite mjuk. Bryn filéerna i lite matfett och låt eftersteka på svag värme. Servera köttet på svampröran och toppa med en klick oströra.
  2. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.