Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Päron och ingefärspaj

 
Skriv ut

God paj till kaffet

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll ingefära, margarin, socker, mjöl och bakpulver i hushållsassistenten och kör till en deg. Tryck ut degen i en pajform. Förgrädda inte.
  2. Lägg i konserverade päronhalvor - utan spad.
  3. Vispa ihop kesella och ägg och bred över päronhalvorna. Strö över farinsocker.
  4. Grädda 40 min i 150-175 grader. Servera med lättvispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.