Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Päronkaka

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Mycket god dessärt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Rör margarinet pösigt tillsammans med sockret Skålla mandeln och mal den. Rör ner den malda mandeln tillsammans med margarin och socker.
  3. Vispa äggen och blanda i smeten.
  4. Dela päronen i 4 klyftor och täck botten på en smord, eldfast form. Häll över smeten.
  5. Grädda kakan i 30–35 minuter eller tills den har fått fin färg.
  6. Låt kakan svalna och servera direkt ur formen med vaniljglass utrörd i vispad grädde

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.