Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Päronsmulpaj med mint smak

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel men väldigt god och uppskattad

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka smör, vetemjöl och strösocker till en smuldeg. (Går att göra i matberedare)
  2. Skala, kärna ur och skiva päronen.
  3. Lägg lite av smuldegen i botten av pajformen. Lägg sedan över päronskivorna och lägg sedan på after eighten och resten av smuldegen lägges på överst.
  4. Grädda i mitten av ugnen 200 grader i ca 20 min.
  5. Servera med vaniljsås eller glass

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.