Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paj med gravlax

 
  • Serverar: 6-10 portioner
Skriv ut

Enkel att göra. Inte så kallorisnål och kan vara lite mäktig så den kanske jag inte skulle servera som en ensam rätt. Har gjort den som minipajer till fördrinken också. Som vanligt e mitt recept lite "på en höft"

Ingredienser

Instruktioner

Gör en pajdeg och förgrädda den. Blanda äggen med gravlaxsåsen. Bred ut en burk mjukost över pajskalet. Häll på äggblandningen över mjukosten, blanda inte. Grädda pajen i ca 20 min. Låt pajen svalna. Garnera med gravlax och dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.