Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paj Provencale

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här pajen är både god och lättlagad, det gillar jag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175 grader.
  2. Skala och skiva löken, pressa vitlöken. Fräs på svag värme ca 15 minuter tills löken "smält" utan att få färg.
  3. Rulla ut smördegen på en plåt med bakplåtspapper. Lägg på lök, tomater, oliver och sardeller.
  4. Grädda i 20 - 25 minuter tills pajskalet fått färg. Klipp över timjan och krydda med svartpeppar. Servera med sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • littlejohn 14 augusti 2011

    Ingen höjdare tyckte vi. För mycket lök och för lite sardeller, smakade igentligen ingenting, inte ens löken gav någon smak. Ledsen men den föll oss inte i smaken.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.