Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Panerad fläskfilé med skinka och svamp

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En god bjudrätt, som man kan göra klar dagen innan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa filéen och skär i skivor. Blanda mjöl och kryddor. Vänd köttet i mjölblandningen. Stek köttet och lägg i en ugnsform. Hacka löken och bryn den. Skär skinkan i tärningar. Fördela lök, skinka och svamp över köttet. Blanda ihop grädde, tomatpuré och svampspad. Häll över.
  2. Sätt in i ugnen, 250 grader ca 20 minuter

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • flabban 17 maj 2011

    Mycket gott. Jag brynte både lök,skinka och svamp innan jag hällde över grädden och kryddade upp det. Så fick det koka ihop lite innan jag hällde det över den brynta fläskfilén. Sen in i ugnen. Det blev så krämigt och gott. En klar 5:a. Tack för ett bra recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.