Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Panerad matjessill

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Mycket god förrätt serveras med fördel med en kall öl och en lille en.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen, 225 grader. Ta hela matjesfiléer och torka av dom. Vänd filéerna i vetemjöl, sedan i de uppvispade äggen och till slut i rågmjölet. Placera dem sedan på ett bakplåtspapper på en bakplåt. Sätt plåten i mitten av ugnen ca 10 min.
  2. Servera med en skiva grovt bröd, nypotatis och gärna med en kall öl och en lille en. Smaklig spis!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.