- Serverar: 4 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Fisken kan tillagas såväl i ugn (200C) som i kastrull på spisen.
Instruktioner
- Tina filéerna och torka av dem. Salta och peppra, strö på rivet citronskal och lägg ut mynta- eller basilikabladen. Rulla ihop och fäst med en tandpetare rakt igenom.
- Fräs smör med saffran och vetemjöl. Smula i fiskbuljongen och späd med vatten och grädde till en lagom tjock sås. Låt sjuda cirka fem minuter. Smaka av med citronsaft och kajennpeppar.
- I kastrull: Ställ rullarna i såsen och låt koka på låg värme under lock 15-20 minuter.
- I ugn: Häll såsen i en liten ugnsform eller fyra små portionsformar och ställ i rullarna. Värm i 200C i cirka 20 minuter.
- Servera med kokt potatis och nykokt broccoli.
Publicerat den
11 mars 2010
Liknande recept
Skriv kommentar