Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pankofriterade fisk tacos med het majjo, mangosalsa och kokosflakes

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Båtformad tortilla fyllda med krispig pankofriterad torsk tillsammans med sötstark mangosalsa och krämig het majjo ger en fräsch, kryddig smakupplevelse inspirerad av Mexikos västkust.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i större bitar. Salta och peppra. Doppa fisken i mjöl, vispat ägg och sist i pankoströbrödet. Häll rapsoljan i en kastrull med höga kanter och värm till 180 grader. Fritera några fiskbitar i taget tills de är gyllene, ca 4-5 minuter. Låt rinna av på ett hushållspapper.
  2. Het majjo: Blanda majonnäs med stark sås och smaka av med salt och peppar.
  3. Mangosalsa: Skär mangon i mindre bitar. Finhacka chilin. Blanda allt tillsammans med limejuice, olivolja och äppelcidervinäger. Tillsätt koriander efter smak och smaka av med salt och peppar.
  4. Lägg lite sallad i varje tortillabåt, lägg på fisken och mangosalsa. Ringla över majjon och garnera med kokosflakes. Hugg in!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.