Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannacotta med kryddor och färska bär

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna dessert bör göras i förväg, då den behöver ett par timmar att stelna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrapa ur fröna ur vaniljstången. Koka upp grädde, socker, vaniljstång med vaniljfrön, kanelstång och krossade kardemummakärnor.
  2. Blötlägg gelantinet i minst 5 min i kallt vatten. När gräddblandningen kokat upp, dra av den från plattan och rör ner gelantinbladen så de löser sig. Sila av.
  3. Häll upp i portionsformar och ställ i kylen i ett par timmar eller tills pannacottan har stelnat.
  4. Garnera med färska bär. Servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.