Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannacotta med vit choklad

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 2 timmar 15 minuter
Skriv ut

Underbart god efterätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär chokladen i mindre bitar. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten.
  2. Koka upp grädden och vaniljsocker.
  3. Lägg i chokladen och låt den smälta under omrörning.
  4. Krama ur vattnet ur gelatinbladen och lägg i dessa i grädd- och chokladblandningen. Rör till gelatinbladen löst upp sig.
  5. Häll upp i portionsskålar och låt stelna i kylen 2-3 timmar (minst) innan servering.
  6. Garnera med blåbär eller hallon vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.