Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannbiffar i grönpepparsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Grönpeppar är en härlig krydda! Med en skvätt konjak och fransk senap får såsen till pannbiffen ytterligare sting.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 ° Skala potatisen och skär dem i tunna klyftor. Lägg klyftorna i en liten långpanna och klicka över smör samt lite salt. Ställ in formen i ugnen i ca 35 minuter och vänd potatisen några gånger under tiden
  2. Bland samman färsen med, ägg, vispgrädde och senap. Smaka av med salt och citronpeppar. Forma biffar och bryn dem i i lite smör i en stekpanna. Tillsätt konjak, senap, grönpeppar och vispgrädde och låt det puttra en liten stund tills biffarna är färdiga. Servera biffarna med klyftpotatis och en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.