Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannkaka med dinkelmjöl

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Ett anlternativ till vanliga pannkakor med bara vetemjöl. Lite nyttigare och mer mättande.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa sönder äggen lätt i en vid skål. Tillsätt hälften av mjölken, hela mjölmängden och saltet. Inte nödvändigt att tillsätta sockret (men det ger en fylligare smak), blanda.
  2. Tillsätt resten av mjölken. Nu är det bara att steka i en stekpanna/pannkaksjärn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.