Åt denna rätt på Skiathos Grekland och har letat recept sedan dess. Hittade detta till slut i en grekisk kokbok , mixtrade lite med det och nu smakar det precis som på Skiathos.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Tack för ett gott recept! Undrar bara om du låter fruktköttet vara kvar i auberginerna efter att de stått i ugnen. Själv tog jag ur det, hackade det lätt och rörde ihop med köttfärsfyllningen. I vilket fall blev resultatet gott. /Jörgen
Jag tar inte ur fruktköttet utan lägger köttfärsen ovanpå, men det ska ju ändå blandas dit det kommer...
detta var ett bra recept, smakar som i Grekland!
Supergott men lite mycket berchamellsås,vi blandade fruktköttet i köttsåsen så det fanns plats för fyllningen . Tror också att man ska försöka att ha ungefär lika stora auberginer .