Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pappardelle med squash, svamp och parmesanost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En mustig pasta med djupa smaker av svamp, squash, ost, rosmarin och en liten fräsch touch av citronzest. Här används champinjoner men ta den svamp du gillar bäst.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Halvera squashen på längden och skär dem till halvmånar och salta lätt. Skiva svampen grovt. Hacka rosmarinen fint. Stek squash, svamp och rosmarin i smöret på medelhög värme tills squashen och svampen fått fin färg. Salta och peppra.
  3. Lägg i den kokta pastan i pannan med squashen och svampen och blanda runt. Lägg upp på ett stort fat eller tallrikar, hyvla över parmesanost och finriv citronskal på pastan. Servera genast!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.