Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pappas förrättsfavorit

 
Skriv ut

Denna förrätt introducerade min pappa i vår familj för många år sen men den hänger kvar. Numera är det även min makes favorit. Några mängder är svåra att ange. Man får ta så mycket som man tycker ser ut att vara lagom.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Använd 1 coupglas/skål per person. Arrangera ingredienserna.
  2. En rejäl klick rom, lite finhackad lök, antingen en äggula i sitt skal eller en klick cremefraiche.
  3. Garnera med antingen dillkvist, citron, sallad eller gurka eller både och. Servera en trekant rostad bröd till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.