Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En härligt smakrik fiskrätt som snabbt blir en bjudfavorit bland annat pga att den är så snabb och enkel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i bitar på ca 2x2 cm. Lägg i en smord ugnsfast form. Salta och peppra. Värm creme fraiche och vitlökssmör så att det smälter samman. Häll över fisken.
  2. Grädda i ugnen i 225 grader i ca 20-30 minuter tills fisken är fast i köttet. Fördela räkorna över alltsammans ca 5 minuter innan fisken är klar.
  3. Servera med kokt eller ugnsbakad klyftpotatis samt sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.